2012/04/18

Címkék: napi vakmajom

2012.04.18. 16:55

Spanyolpara után elég rendesen megtépték a piacokat, S&P megpattant az emelkedő 50 napos mozgóról. Felmerül a kérdés, hogy az amcsi piacon ennyi lett volna a korrekció, amennyi esést áprilisban - alapvetően megint EU parára - bemutattak a részvények? Elképzelhető, de egyértelmű válasz szerintem nincs rá (na persze mire van), gyorsjelentésszezon is van, amikor nagy az egyik napról a másikra mutatott kiszámíthatatlanság. (Sokkal gyöngébb EU-s cuccok teljesen más tészta, ramatyabb fundamentációhoz ramatyabb viselkedés párosul, ha nem esnek tovább, már az is fegyvertény.)

Szentiment: legújabb Merrrill Lynch alapkezelői felmérés is azt erősíti meg, amit más felmérések (pl. AAII), hogy már nem olyan optimisták, visszavettek a pozícionáltságból valamicskét, tehát valamicske vételi erő képződött a partvonalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr904459254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása