2012/04/04

Címkék: napi vakmajom bloomberg

2012.04.04. 10:02

Zavar van az erőben: az elvileg szezonálisan igen kedvező negyedév eleje gyengén indul, amcsik állnak, EU meg egyenesen tök gyenge, spanyolok vezérletével bukdácsol lefelé, Eurostoxx jó 2% eséssel kéthavi mélypont, alig maradt valami az idei pluszból: európai cuccok kerülendőek. Ezért a tegnapi kérdés továbbra is nyitva, avagy az erő átmegy a gyengékbe, vagy a gyengék lehúzzák az erőseket. Egy biztos, ha emelkedés nem lesz, akkor jön az esés.

Szentiment:

- pozitív, hogy az elemzők 1998 óta a legalacsonyabb mértékben javasolják amerikai papírok tartását. (Bloomberg)

- bernanke még legalább két és fél évig nem emel kamatot

Hírmorzsa:

- General Motors said U.S. sales rose 12 percent in March to 231,052 units on strong demand for fuel-efficient cars and crossovers. Ehhez hozzátartozik, hogy az egy évvel előzőhöz képest a raktárkészletek 10%-al nőttek (GM-nél ez 20%), ugyanakkor januárhoz képest február végére 14%-al (GM -9%) csökkentek. (Autonews, Wardsauto)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr884362767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása