András,

Azt azért megkérdezném hogy a 10 éves ciklusokat és a négy éveseket hogy kell érteni ? Mikor kezdődik és mikor végződik egyik és a másik?
Mert a 4 évesnél egyértelmüen a választási hatás van, de 2002-ben nem volt és 10 éves ciklus se ért véget. Ki tudnád ezt bövebben fejteni, akár megadva a ciklusok konkrét kezdetét végét ?

 

 

 election.gif

 

 

 

  1. import:
    2010. 02. 04. 20:52

    Spade' Csodálkoznál, hogy milyen egyszerűen lehet keresni, ha fegyelmezett vagy.
    buxer | 12.14.05 - 8:41 pm | #

    Buxi,

    Nemtom mit értesz fegyelmezettség alatt. De azért András is félreértelmezte az egyszerüséget, mert Lafrry stratégiája nem egyszerü hanem qrva bonyolult, legfeljebb csak egyszerüen hangzik....de hatalmas tudás kell hogy valaki megcsinálja...
    "
    A másik ok, a nyereség emelkedése. Ez előbb, vagy utóbb az árfolyam emelkedéséhez vezet. Tehát a legfontosabb részvényvásárlási kritérium az emelkedő nyereség"

    Hát bakker mondd meg hogy emelkedik-e a nyereség, mert hogy mi van a főcimekben az lof@sz meg kell nézni a mérleget eredménykimutatá
    st stb. mert az ENRONNAK is folyamatosan emelkedett a nyeresége...
    spade | 12.14.05 - 10:31 pm | #

    Az Enron EPS folyamatosan csökkent a crash előtt. Csak tényszerűen, Spade.

    Egyébként nyilván nincs 100%-os módszer, és valaki minél több munkát tesz a dologba, annál több jön ki belőle. Tehát senkit nem beszélek le az eredménykimutatás alaposabb vizsgálatáról, mégis Buxerrel értek inkább egyet, a fegyelmezettség sokkal többet számít, mint a negyedéves jelentések olvasgatása.
    andrás | 12.14.05 - 11:25 pm | #

    Na de barátaim,
    áruljátok már el mit értetek fegyelmezettség alatt ? Nem hiszem hogy ezt nekem kell mondanotok aki a pénzfeldobásos pozinyitásról és az MM-ről mint szigorúan betartandó startégiáról irkál..?????
    Vagy nem olvastok ?

    Nem azt irtam h a crash elött közvetlenül emelkedett hanem elötte, és valóban csökkent, de azért ebből nem következett azaz nem ebből következett a kress!?!?
    Azaz azt akartam irni hogy elötte nyilván azért emelkedett mert umbuldáltak tehát az EPS növekedés nem volt valós, na ezt qrva nehezen sütöd ki az tuti...
    spade | 12.15.05 - 4:50 pm | #

Figyelem: az immáron megszűnt freeblogról megmentett és újra publikált aranyláz posztok semmilyen formában sem képezik az én tulajdonom, és az abban foglaltakért semmilyen felelőséget sem vállalok. Ha a szerzőnek (András) kifogása merül fel az újbóli publikálást illetően, kérem, kommentben vagy üzenetben keressen meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr805994140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása