2012/07/31

Címkék: napi

2012.07.31. 12:57

2012-07-30.png

----

qa44.png

----

gdp_comp_jul_12.gif

A legnagyobb pozitív hozzájárulás a jó 2011 Q4-es adathoz a készletek változása volt, erről már volt szó. Ha a kínai alapok szabad kezet kapnak a döntésben, akkor a külföldről származó befektetés növekedhet, illetve az import csökkenésével (gáz, olaj) igen jól növekedhet az USA jó költségvetési politika mellett. Globálisan talán ők vannak most a legjobb helyzetben.

----

2 nappal előző posztban számolgattam a lehetőségeket arra a nagyon szigorú esetre, ha a nyugdíj előtti utolsó éves keresetünknek 10-20-szorosát szeretnénk tartalékként az egyéb források mellé felhasználni idős korunkban. Tegnap kijött, hogy éves szinten közel 3-4%-al csökkentek a reálkeresetek itthon. Jól látszik, hogy még a reálkereset szinten tartása sem egyszerű feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr474688505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása