2012/08/01

Címkék: napi

2012.08.01. 15:15

Az elmúlt 2 napban az indextől eltérően nagyon belevettek az AAPL-be. Ennek a lehetséges oka lehet, hogy néhány alapkezelő jó lehetőségnek ítélte meg a jelentés utáni beleadást nagyobb pozícióra, a másik, hogy egyes elemzők szerint split lesz végrehajtva a részvényben, és a KFT helyére bekerül a Dow-ba. A GOOG és az AAPL azért nem került be eddig, mert túl magas a részvényeik árfolyama, ezért túl nagy súllyal befolyásolnák az indexet, ezen segíthet a split.

----

sell-side-indicator.png

Egészen extrém módon medve a hangulat. Valószínűleg ez is közre játszott abban, hogy nem volt most a sok medve divergencia ellenére eddig komolyabb esés, túl sokan készültek rá.

----

Ma FED nap van, ennek a statisztikája bika:

6a00d8341c924353ef017616ea13f6970c-800wi.jpg

----

FT: - Chinese steelmakers saw their profits plunge by 96 per cent in the first half compared to a year ago, a Chinese official said on Tuesday, as the economic slowdown turned the industry into a “disaster zone”.

Bloomberg: - China’s stocks fell to the lowest level in more than three years amid concern the slowing economy will hurt earnings growth. Foreign-currency denominated B shares dropped for their biggest two-day loss in almost a year.

Kínában igen nagy gond van.

----

What's particularly troubling is that the North American drought has coincided with a number of other droughts globally such as those in Russia, India, and even North Korea.

Ebből globálisan is komoly feszültség alakulhat ki.

----

Equal Weighted S&P 500.png

Nem jó ómen, ha az indexet már a nagyobb kapitalizációjú cégek viszik felfelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr834690633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása