Végre találtam egy rendes amcsi részvényt. M(u)MUS.

Elég érdekes a cég, zeneszerzéshez gyárt kütyüt, és közben előfizetői bázist is épít. Van benne némi "pump and dump", de további info itt található. Még majd megnézem alaposabban, de addig is felkérem Spade-t elemezze ki nekünk a saját rendszerével.

Várhatóan nagyon volatilis lesz, a mai kereskedésben volt 4%-os spread is a vételi és az eladási oldal között, az átlag is 1-2% körül alakult.

mmus.png

 

  1. import:
    2010. 02. 04. 19:57

    A gyors v éleményem a dologról nov 25-én meg kellett volna venni, valamint tegnap...a funda alaposabb elemzést igényel de kétségtelenül prosperáló negyedéve lehet tekintve a karácsonyt...az igazi kérdés az hogy mondjuk nov 4 elött észre lehetett-e volna venni...
    spade | 12.01.05 - 9:52 am | #

    A novemberi dátumokat nem értem. Ezt a részvényt egy kitörés alapú rendszer legkésőbb október 27-én megvette volna.
    andrás | 12.01.05 - 1:13 pm | #

    bocs okt. a november elírás.....
    spade | 12.01.05 - 1:54 pm | #

Figyelem: az immáron megszűnt freeblogról megmentett és újra publikált aranyláz posztok semmilyen formában sem képezik az én tulajdonom, és az abban foglaltakért semmilyen felelőséget sem vállalok. Ha a szerzőnek (András) kifogása merül fel az újbóli publikálást illetően, kérem, kommentben vagy üzenetben keressen meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr515957280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása