2012/07/04

Címkék: napi

2012.07.04. 12:32

The hot, dry weather prompted analysts to reduce corn yield estimates, pointing to a smaller crop in the world's No. 1 grower than had been expected. In a Reuters poll Tuesday - the day after the U.S. Department of Agriculture (USDA) reported on crop conditions - analysts on average pegged the U.S. corn yield at 153.4 bushels per acre, down from 157.3 bushels a week ago.

A száraz, meleg idő másik következménye: a kukorica ára az egekben.

corn_2012_07_04.png

-----

2012_04_07.png

A SurlyTrader top formációt előre jelző cikket közölt a McCellan Oscillator alapján. Megnéztem, hogy mi történt a múltban, és a NASDAQ-ra 3 oscillátort hasonlítottam össze. A pirossal jelölt részen történt az indexből lefordulás, a kékkel jelölt részen tovább trendelt felfelé a túlvett jelzések ellenére. Alapvető dolog, hogy az oscillátorok trendben végig túlvett jelzést adnak. Most februárban látható, hogy a McCellan oscillátor túlvett jelzést adott, majd túladottat úgy, hogy tovább ment felfelé a piac.

------

Fél éve volt egy írás az indexen, tőlem miért nem kapsz munkát címmel. Az angol változata:

http://www.oftwominds.com/blogjuly12/why-cant-hire7-12.html

Nem tudom, hogy van-e kapcsolat a kettő között.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr854627617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása