2012/04/28

Címkék: vakmajom

2012.04.28. 13:44

Péntek: rossz hírekre is jó reakció, még a megkalapált EU-ban is. Összességében az első rendes emelkedő hét van mögöttünk három eső hét után, S&P máris egy köpésre van csupán a csúcstól - egyediben ami vezet fel, az már új csúcson van, érdekes módon nem is annyira tech vezet fel, hiszen a Nas érdemben nem teljesíti felül az S&P500-at az idei csúcshoz való viszonyban.

Amcsi lakosság folytatja ezt a teljesen értelmetlen, ti. viselkedés által nem megerősített menekülést a hazai részvényből, külföldit azért vesz, miközben az amcsi részvénypiac sokkal jobban viselkedik, mint a külföldi akármilyen. A 2011 őszi mélypontok óta még nem kezdtek el venni, egész hihetetlen, és pozitív, ez a pesszimizmus.

demog1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr304478004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása