2012/04/17

Címkék: napi portfolio.hu

2012.04.17. 14:06

Amikor a bumeráng visszajön: az egész éves száguldás nagy része a techben zajlott le, ami nagyban az AAPL-nek volt köszönhető, a tegnapi napon a három nagy papír öntése vitte mínuszba az indexeket.

A tegnapi esést az a hír indíthatta el, hogy olyan piaci spekulációk láttak napvilágot, miszerint az amerikai távközlési szolgáltatók csökkentenék az Apple felé az iPhone-ért fizetett díjakat. A BusinessWeek tavalyi becslései szerint a Verizon éves szinten mintegy 5 milliárd dolláros díjat fizethetett ki az Apple-nek csak azért, hogy az iPhone-t értékesíthesse.

Ez azért fontos, mert jelenleg az apple bevételének több, mint a fele származik az iphone értékesítésekből. Ugyancsak napvilágra került egy másik pletyka, valami forradalmian új termékről, amit többen az apple tv-ként azonosítanak.

iphoneee.pngJól látszik, hogy az O'Neil féle Canslim stratégia működött, tehát amikor a sales kitör, (tavalyi utolsó negyedév), akkor kell bevásárolni, mert nemsokára követi a részvény árazása is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr114456787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása